Kunst laten maken in opdracht

Kunstliefhebbers..

In je zoektocht naar iets unieks, kun je ook vragen naar de mogelijkheden over het maken van een persoonlijk doek. “Wil je een doek met kleuren die jij bepaald, op de afmeting die jij het liefst zou wilen? waarbij ik het volledige proces van het ontstaan van het doek samen met jou beleef?” Vraag dan een offerte aan.

Ik denk dat kunst ervoor kan zorgen dat je je verbonden voelt, doordat het vanuit persoonlijke emoties beoordeelt wordt. Iedereen is anders en kan er anders naar kijken. Hiermee bedoel ik, dat je zult zien wat je al kent. Wat ontstaat op het moment dat je daaraan terug denkt terwijl je het ziet. Hier kan je soms erg blij van worden. Dit kan het moment zijn dat je voor kunst bent gevallen, er is chemie. Je investeerd in een werk omdat je er iets bij voelt.

In mijn ogen is kunst echt iets bijzonders, als je ziet wat de kunstenaar maakt, gelooft en gewoon vooral doet vanuit liefde. Wat bestemd is voor degene die lief zijn voor zichzelf en daardoor andere liefde kunnen geven, inspiratie te zijn.