Blog

P E R S B E R I C H T

Roy Valentijn en D’Arti exposeren met Pasen bij Kunst in de Kas


Kunstschilder Roy Valentijn en beeldend kunstenaar D’Arti exposeren op zondag 1e Paasdag en maandag 2e Paasdag bij Kunst in de Kas aan de Beatrixstraat 3A in Zwaag. De expositie wordt luister bijgezet door muzikale performances van het  gitaristen & zangduo Kitchenware die put uit een repertoire van onder meer Bob Dylan, Neil Young en Johnny Cash. De Kas is geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij.

Roy Valentijnis een kunstenaar van de hedendaagse schilderkunst. Hij droomt elke dag over de waanzinnige vormen en kleuren, waardoor hij in staat is mooie “sub-fantalistische” doeken te creëren. Hierdoor kun je “jouw eigen” realiteit en fantasie laten kijken naar zijn kunst. Deze schilder probeert zijn kunst over te geven aan alles en iedereen. Vanuit zijn eigen perspectief. Een toevoeging voor de toekomst en een inspiratie op het gebied van kunst.

Beeldend kunstenaarD’Arti (Martijn Schoemaker) heeft een passie voor het maken van metalen sculpturen. Zijn kunstwerken zijn handgemaakt en worden op een traditionele, ambachtelijke manier vast gebout, gelast of aaneengeklonken tot een assemblage. D’Arti bepaalt de afmetingen en posities op het oog, vaak vanuit een ontwerp dat hij droomde.

Muziekale intermezzo’s
Het gitaristen & zangduo Kitchenware verzorgt muzikale performances. De twee muzikanten putten uit een verrassend repertoire van onder meer Bob Dylan, Neil Young en Johnny Cash. Op beide Paasdagen treden zij om 12:00 uur en om 15:00 uur op. Maar ook de rest van het Paasweekend zet Kitchenware de expositie luister bij.

Praktisch

De expositie en de muzikale voorstellingen vinden plaats op zondag 1e Paasdag (21 april) en maandag 2e Paasdag (22 april) van 11:00 uur – 17:00 uur. De expositie is vrij toegankelijk. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag (bij Hoorn), Beatrixstraat 3A. Voor meer informatie: www.kunstindekas.nl.

Kleurplaat njitnelaV!!

Speciaal voor het 700 jarige bestaan van Hoogkarspel heeft Roy Valentijn van Njitnelav Art een tekening ontworpen voor Koningsdag.  De kleurplaat kan je inleveren bij de bibliotheek, peuterspeelzaal en de scholen, in de speciale Oranjeboxen, voor woensdag 24 april. In elke leef-tijdscategorie zoeken we de mooiste uit en belonen we deze met een mooie prijs. http://www.koningsdaghoogkarspel.nl/kleurplaat-wedstrijd/

Zorg dus dat je mee doet!!

LOVE, njitnelaV

Unieke kunst doorvertaald op de vloer.

Ik heb goed nieuws..

Dankzij een samenwerking met het bedrijf UBY, kunnen we nu een nieuw product aanbieden. Een product in samenwerking met ontwerpers en actieve kunstenaars. Op deze manier bieden we een extra mogelijkheid aan om je interieur op een unieke wijze in te richten, naar eigen smaak!

Kunst doorvertaald naar een vloerplint op vinyl, met mijn eigen unieke werken. Je kunt d.m.v. een handige extra tool, mijn werk alvast binnen jou eigen interieur visualiseren. Bij jou thuis of op kantoor, het kan overal! Zolang het kunst is, zijn er geen grenzen, je vult het zelf in.

LINK WEBSITE UBY:

https://www.uby.nl/njitnelav/

https://www.uby.nl/

Informatie product:

Bij UBY hebben we een ruime collectie vinylvloerkleden welke wij continu blijven uitbreiden met nieuwe en 100% unieke ontwerpen. Deze prachtige vinylvloerkleden voegen warmte en sfeer toe aan je huis, tuin of kantoor. Gegarandeerd een echte eyecatcher!

  • Geschikt voor binnen en buiten!
  • Anti allergisch
  • Antislip en kleurvast
  • Geluiddempend
  • Standaard binnen 10 werkdagen geleverd

Afscheidscadeau voor alle kinderen van de Kraanvogel namens het schoolhoofd. Gemaakt door njitnelaV.

Op deze school wordt er op een vrije manier les gegeven, er wordt gecommuniceerd tussen ouders, kind en lesgevers. Er hangt een goede cohesie.

Om op een bijzondere manier met elkaar verbonden te blijven.. Zonder een persoonlijke foto of bezoek na dit afscheid, is door middel van creativiteit, wat ontzettend leuk door de kinderen is ontvangen. Wil je weten hoe de kinderen reageerden op het cadeau?

Alle kinderen van basisschool “De Kraanvogel” in Almere, hebben een afscheidscadeau mogen ontvangen. Namens het schoolhoofd werd er afscheid genomen op een ontzettend originele wijze.

Kunstwerken zijn gemaakt door N J I T N E L A V , Roy Valentijn.

VIDEO: h

EXPOSITIE: Van Bleiswijk

Vanaf deze week ben ik te zien in het restaurant van “Van Bleiswijk” in Enkhuizen. Een kleine impressie van hoe dit er uit ziet:

njitnelaV

WELKOM, WELKOM, WELKOM

Lieve mensen,

Op deze pagina ga ik mijn gedachtes delen met jullie, hier kun je mij volgen en zien wat ik onderneem. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het werk wat ik maak op doek of in opdracht/speciale wensen die ik kan vervullen, in mijn eigen unieke stijl als artiest: “njitnelav”.

Kunstliefhebbers..

In je zoektocht naar iets unieks, kun je ook vragen naar de mogelijkheden over het maken van een persoonlijk doek. “Wil je een doek met kleuren die jij bepaald, op de afmeting die jij het liefst zou wilen? waarbij ik het volledige proces van het ontstaan van het doek samen met jou beleef?” Vraag dan een offerte aan.

Ik denk dat kunst ervoor kan zorgen dat je je verbonden voelt, doordat het vanuit persoonlijke emoties beoordeelt wordt. Iedereen is anders en kan er anders naar kijken. Hiermee bedoel ik, dat je zult zien wat je al kent. Wat ontstaat op het moment dat je daaraan terug denkt terwijl je het ziet. Hier kan je soms erg blij van worden. Dit kan het moment zijn dat je voor kunst bent gevallen, er is chemie. Je investeerd in een werk omdat je er iets bij voelt.

In mijn ogen is kunst echt iets bijzonders, als je ziet wat de kunstenaar maakt, gelooft en gewoon vooral doet vanuit liefde. Wat bestemd is voor degene die lief zijn voor zichzelf en daardoor andere liefde kunnen geven, inspiratie te zijn.

wat is voor mij het geheim?:  regel 1. Je resultaat is onbepaald, regel 2. laat je geest de vrije hand nemen, stap 3. Balanceren.

Mijn opleiding tot kunstenaar:

Het begon in 2010, waarin de magie leek te ontwaken. Het schilderen op doek met acryl verf en alle materialen die ik zou kunnen gebruiken. Mijn creativiteit sloeg op hol, het zat in mijn hoofd, het zat daar gewoon. Het kon er niet uit, totdat ik ontdekte dat er een manier was om deze brei aan creativiteit eruit te laten komen.

“Ik voel me nu beter dan ooit!”

Dit zorgde voor het ontstaan van een nieuwe schilderstijl:

“De Sub-Fantalistische stijl is geboren.”     

Een stijl die bedoelt is om mensen zelf te laten bepalen wat zij waarnemen, vernieuwing en kleur aan te brengen bij de mensen.

njitnelaV