Unieke kunst doorvertaald op de vloer.

Ik heb goed nieuws..

Dankzij een samenwerking met het bedrijf UBY, kunnen we nu een nieuw product aanbieden. Een product in samenwerking met ontwerpers en actieve kunstenaars. Op deze manier bieden we een extra mogelijkheid aan om je interieur op een unieke wijze in te richten, naar eigen smaak!

Kunst doorvertaald naar een vloerplint op vinyl, met mijn eigen unieke werken. Je kunt d.m.v. een handige extra tool, mijn werk alvast binnen jou eigen interieur visualiseren. Bij jou thuis of op kantoor, het kan overal! Zolang het kunst is, zijn er geen grenzen, je vult het zelf in.

LINK WEBSITE UBY:

https://www.uby.nl/njitnelav/

https://www.uby.nl/

Informatie product:

Bij UBY hebben we een ruime collectie vinylvloerkleden welke wij continu blijven uitbreiden met nieuwe en 100% unieke ontwerpen. Deze prachtige vinylvloerkleden voegen warmte en sfeer toe aan je huis, tuin of kantoor. Gegarandeerd een echte eyecatcher!

  • Geschikt voor binnen en buiten!
  • Anti allergisch
  • Antislip en kleurvast
  • Geluiddempend
  • Standaard binnen 10 werkdagen geleverd

2 thoughts on “Unieke kunst doorvertaald op de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *