WELKOM, WELKOM, WELKOM

Lieve mensen,

Op deze pagina ga ik mijn gedachtes delen met jullie, hier kun je mij volgen en zien wat ik onderneem. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het werk wat ik maak op doek of in opdracht/speciale wensen die ik kan vervullen, in mijn eigen unieke stijl als artiest: “njitnelav”.

Kunstliefhebbers..

In je zoektocht naar iets unieks, kun je ook vragen naar de mogelijkheden over het maken van een persoonlijk doek. “Wil je een doek met kleuren die jij bepaald, op de afmeting die jij het liefst zou wilen? waarbij ik het volledige proces van het ontstaan van het doek samen met jou beleef?” Vraag dan een offerte aan.

Ik denk dat kunst ervoor kan zorgen dat je je verbonden voelt, doordat het vanuit persoonlijke emoties beoordeelt wordt. Iedereen is anders en kan er anders naar kijken. Hiermee bedoel ik, dat je zult zien wat je al kent. Wat ontstaat op het moment dat je daaraan terug denkt terwijl je het ziet. Hier kan je soms erg blij van worden. Dit kan het moment zijn dat je voor kunst bent gevallen, er is chemie. Je investeerd in een werk omdat je er iets bij voelt.

In mijn ogen is kunst echt iets bijzonders, als je ziet wat de kunstenaar maakt, gelooft en gewoon vooral doet vanuit liefde. Wat bestemd is voor degene die lief zijn voor zichzelf en daardoor andere liefde kunnen geven, inspiratie te zijn.

wat is voor mij het geheim?:  regel 1. Je resultaat is onbepaald, regel 2. laat je geest de vrije hand nemen, stap 3. Balanceren.

Mijn opleiding tot kunstenaar:

Het begon in 2010, waarin de magie leek te ontwaken. Het schilderen op doek met acryl verf en alle materialen die ik zou kunnen gebruiken. Mijn creativiteit sloeg op hol, het zat in mijn hoofd, het zat daar gewoon. Het kon er niet uit, totdat ik ontdekte dat er een manier was om deze brei aan creativiteit eruit te laten komen.

“Ik voel me nu beter dan ooit!”

Dit zorgde voor het ontstaan van een nieuwe schilderstijl:

“De Sub-Fantalistische stijl is geboren.”     

Een stijl die bedoelt is om mensen zelf te laten bepalen wat zij waarnemen, vernieuwing en kleur aan te brengen bij de mensen.

njitnelaV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *